Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Noi
De ce noi?


Pentru ca ne bazam pe urmatoarele 5 elemente strategice pe care le folosim special in avantajul dumneavoastra
 • Atitudinea
     Filozofia noastra este de a actiona intr-o maniera proactiva pentru a reduce problemele si cheltuielile dumneavoastra si pentru a va aduce liniste si valoare.  Am dezvoltat tehnici de management si sisteme care ne ajuta pe toti in atingerea obiectivelor proprii.  Avem abilitatea de a negocia cu prestatorii de servicii, contractorii de lucrari si chiriasii pentru pastrarea si cresterea valorii cladirii dumneavoastra. Atitudinea proactiva ne permite sa identificam surse de venit suplimentar (cum ar fi veniturile din publicitate, instalari de antene pe cladiri, etc).

• Transparenta

    Consideram ca transparenta este fundamentul increderii si linistii Dvs. Lucram strict in limitele mandatului primit de la dumneavoastra si va aratam fiecare pas al actiunilor noastre. Am dezvoltat un sistem foarte eficient prin email si internet pentru ca dumneavoastra sa primiti informatii prompte si structurate care va vor ajuta mult in luarea deciziilor. In plus, puteti folosi rapoartele noastre ca surse de informatii pentru luarea deciziilor privind planificarea lucrarilor de reparatii capitale sau extinderi/imbunatatiri ale cladirii. 

• Confidentialitatea
     Pentru noi, fiecare client este unic si tratam toate aspectele colaborarii cu cea mai mare seriozitate si confidentialitate. Mai mult chiar, putem actiona in numele dumneavoastra ca proprietar astfel incat identitatea sa va ramana necunoscuta chiriasilor si sa evitam complicatii inutile. Aceasta inseamna pentru dumneavoastra discretie si siguranta.


• Business-ul

     Strategiile noastre de marketing sunt proiectate pentru minimizarea aspectelor nedorite presupuse de inchirierea unui spatiu, respectiv gradul de neocupare a spatiului si problemele generate de chiriasi. In cadrul colaborarii, furnizam proprietarilor/investitorilor rapoarte financiare lunare si anuale cu evidenta tuturor veniturilor si cheltuielilor si viram sumele cuvenite direct in contul dumneavoastra, prin transfer bancar.

• Locatarii
     Noi privim locatarii si chiriasii ca pe clientii dumneavoastra, si de aceea le acordam tot respectul si ajutorul. Am dezvoltat pentru ei servicii specializate, elaborate pentru cresterea confortului lor in locatia in care traiesc sau lucreaza. Prin aceasta dorim sa atragem oameni potriviti – este mai bine si mai profitabil pentru dumneavoastra.© Copyright 2012 Aristo Property Management    Termeni si conditii   Login Manageri  Recuperare parola