Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Valori


Viziune, misiune,

valori ... viitor

 

Proprietatea este mai mult decat o investitie, este ceva nobil.

Viziunea noastra este sa fim prima dumneavoastra optiune atunci cand vine vorba de administrarea spatiilor rezidentiale si vom fi mandri sa lucram impreuna pentru nobletea proprietatii dumneavoastra.


Misiunea noastra este sa sa va depasim asteptarile cu servicii personalizate de inalta clasa, sa preluam cu adevarat responsabilitatea managementului proprietatii de pe umerii dumneavoastra si sa va sporim satisfactia adusa de proprietatea dumneavoastra.

Valorile pe care ne bazam pentru indeplinirea misiunii pe care ne-am asumat-o formeaza crezul nostru. De cate ori angajatii sau colaboratorii nostri se gasesc in situatia luarii unei decizii, crezul este cel care le indruma judecata si ii conduce spre luarea deciziei corecte. Este privilegiul si indatorirea noastra sa actionam de fiecare data respectand:

• Avantajul reciproc
     Consideram ca este absolut necesar sa mentinem un echilibru care sa maximizeze beneficiile obtinute prin interactiunea dintre proprietari, locatari si comunitate. Succesul nostru este real doar daca cei implicati beneficiaza de un avantaj reciproc si iau cu totii parte la castig.

• Orientarea catre client
     Punem in centrul actiunilor noastre proprietarii si actionam pentru satisfacerea necesitatilor acestora. Construim relatii pe termen lung cu toti partenerii de afaceri.

• Seriozitatea
     Ne conducem activitatea dupa cele mai inalte standarde de integritate si respectam intotdeauna promisiunile facute. Actionam intr-un cadru strict, reglementat de prevederi legale si ne abtinem de la practici neconcurentiale.

• Profesionalismul
     Consideram ca orice provocare poate fi solutionata cu intelepciune si perseverenta. Folosim proceduri bine documentate pe care le dezvoltam continuu. Perfectionam profesional angajatii si apreciem orice sugestie ca binevenita.

• Calitatea
     Acordam prioritate calitatii in detrimentul cantitatii, preferam solutiile eficiente in detrimentul celor ieftine si vom implementa un sistem performant de management al calitatii.

• Responsabilitatea
     Respectam proprietatea administrata ca si cand ar fi a noastra. Totodata, acordam atentie satisfacerii intereselor actionarilor; ne respectam colegii si partenerii ca pe noi insine; protejam mediul inconjurator; nu exploatam munca minorilor; ajutam comunitatea si oamenii aflati in suferinta.
   
 
Viitorul va apartine pentru ca stiti ce sa-i cereti. Beneficiile unui management profesionist depasesc cu mult costul serviciilor. Apeland la un property manager talentat si devotat, puteti obtine o rentabilitate mai mare a investitiei iar in vremuri tulburi va puteti salva proprietatea de la “faliment”.

Viitorul nu poate fi prezis dar poate fi facut mai frumos pentru dumneavoastra.

© Copyright 2012 Aristo Property Management    Termeni si conditii   Login Manageri  Recuperare parola