Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Pt_investitie
Pentru investitia Dvs.
Ne asumam misiunea incasarii regulate a chiriei si transferarea sumelor cuvenite Dvs. Aceasta este premisa fundamentala a transformarii investitiei Dvs. in afacere.
 
 
 
Incasarea regulata a chiriei
este unul din obiectivele principale ale activitatii noastre si totodata premisa fundamentala a transformarii investitiei dumneavoastra in afacere. De aceea am elaborat contracte si sisteme de management sofisticate care ne ajuta in realizarea acestor obiective. Cea mai indicata in acest caz este colaborarea pe baza de buget de venituri si cheltuieli in care chiria incasata reprezinta principala sursa de venit si din ea se acopera toate cheltuielile bugetate, inclusiv sumele care vi se cuvin. Intreruperea sau intarzierile in incasarea chiriei afecteaza puternic executia bugetului si de aceea avem abilitatea de a lua masuri inainte de a fi prea tarziu. In cazul in care suntem nevoiti sa evacuam si sa inlocuim un chirias, procedurile noastre sunt concepute in asa fel incat acest lucru sa va afecteze cat mai putin afacerea.
 
Transferarea contractelor si plata facturilor de utilitati.
Chiriasii, clientii dumneavoastra, locuiesc sau lucreaza in spatiul inchiriat si folosesc utilitatile existente. Pentru ca ei sa-si poata deduce cheltuielile cu utilitatile este necesar sa preia de la dumneavoastra si sa semneze contracte in nume propriu cu furnizorii. Noi ii indrumam si ajutam in acest demers si putem prelua pentru ei chiar gestionarea contractelor, asa cum am fi facut-o pentru dumneavoastra
 
Constituirea de societati comerciale pentru derularea afacerilor imobiliare.
Conform legislatiei romanesti, dreptul de proprietate asupra unui teren din Romania revine numai persoanelor fizice sau juridice romane. Cu toate acestea, este posibil ca persoane care nu au cetatenie romana sa investeasca in terenuri din Romania prin intermediul unei societati inmatriculate in Romania. In prezent, orice persoana straina poate fi asociat sau actionar la societati romanesti care pot fi folosite drept vehicul de investitii sau tranzactionare imobiliara.
Noi putem infiinta pentru dumneavoastra o societate in baza unui mandat, fara sa fie neaparat necesara prezenta dumneavoastra, mai ales daca sunteti un investitor din strainatate
 
Intocmirea de expertize specializate de catre experti autorizati
cu scopul, pe de o parte, de a reevalua imobilizarile de natura terenurilor si cladirilor conform legislatiei financiar contabile in evidentele contabile ale societatii dumneavoastra si, pe de alta parte, de a folosi rezultatele expertizei in elaborarea planului de afaceri personalizat.
 
Elaborarea strategiei de marketing si a planului de afaceri personalizat
in vederea valorificarii optime a proprietatii. In general, input-ul acestei activitati este expertiza intocmita de un expert autorizat iar output-ul este propunerea de buget de venituri si cheltuieli pe baza careia va vom exploata si imbunatati proprietatea incredintata. Planul de afaceri poate fi intocmit de noi si pe baza unei analize fundamentale, dar pentru o mai buna acuratete recomandam intocmirea unei expertize prealabile.
 
Intocmirea propunerii de buget de venituri si cheltuieli
pe baza strategiei de marketing si a planului de afaceri care va deveni, dupa aprobarea dumneavoastra, instrumentul nostru de lucru. Va vom trimite lunar rapoarte privind executia bugetara si sumele care vi se cuvin ca rezultat din exploatarea investitiei dumneavoastra.
​ ​ ​    Va recomandam sa consultati si serviciile care va stau la dispozitie:
Pentru Dvs, nobile proprietar Pentru proprietatea Dvs.
 

Doriti sa discutam despre detalii? Sau aveti o intrebare? Lasati cateva date de contact si un specialist va va cauta imediat.


© Copyright 2012 Aristo Property Management    Termeni si conditii   Login Manageri  Recuperare parola