Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Pt_proprietar
Pentru Dvs, nobile proprietar

Lucram cu responsabilitate in limita mandatului pe care ni-l dati ca sa va puteti bucura in liniste de proprietatea dvs. in timp ce va dedicati acelori activitati care va fac placere.
 
Reprezentarea intereselor dumneavoastra
in relatia cu tertii: autoritatile, furnizorii de utilitati, prestatorii de servicii si chiriasii.
Noi preluam de pe umerii dumneavoastra responsabilitatea si actionam in numele dumneavoastra ca niste buni proprietari. Nu mai stati la cozi, nu mai sunteti sfidati de functionari aroganti, nu va mai certati cu persoane neserioase sau rau platnice, nu mai alergati sa rezolvati probleme sau stricaciuni ci doar va bucurati de veniturile obtinute. Noi devenim punctul central catre care se indreapta toate apelurile si solicitarile legate de proprietatea dumneavoastra si lucram in cadrul mandatului pe care ni-l acordati. Va oferim astfel liniste, stiind ca proprietatea este pe maini bune si tuturor actiunilor li se acorda cea mai mare grija si atentie. Va putem reprezenta chiar si la sedinte sau adunari daca respectivele manifestari sunt importante pentru dumneavoastra.
 
Ridicarea si trimiterea corespondentei
Toata corespondenta pe care o colectam trece pe la registratura noastra iar pe cea care va este destinata o putem pastra pana la intalnirea cu dumneavoastra sau o putem redirectiona catre o alta destinatie pe care ne-o indicati.
 
Organizarea vizitelor pentru dumneavoastra
sau invitatii dumneavoastra, mai ales pentru cei veniti din strainatate, daca doriti sa vizitati proprietatea. Cheile proprietatii dumneavoastra sunt tinute de noi in deplina siguranta. Le putem inmana, la cererea prealabila si conform indicatiilor dumneavoastra, invitatilor, familiei sau prietenilor desemnati. Putem organiza la cerere, aprovizionarea cu cele necesare pe durata vizitei inclusiv preluarea si transportul de la/ la aeroporturile din Bucuresti.
 
Acordarea de consultanta imobiliara
si training de specialitate. Se spune ca in ziua de azi "singura certitudine este schimbarea". Acest lucru este valabil si pentru piata imobiliara, care este foarte dinamica in Romania. Pentru a fi la curent cu noutatile din domeniu si pentru a satisface cerintele dumneavoastra la cel mai inalt nivel, va putem asigura prin partenerii nostri atat informari periodice simple cat si studii de piata complexe sau chiar promovarea unor proiecte imobiliare. Mai mult, prin departamentele noastre specializate va putem tine la curent cu legislatia in domeniu si chiar ajuta la intocmirea proiectelor si obtinerea avizelor, certificatelor si autorizatiilor. Si nu in ultimul rand, ne puteti consulta in vederea intocmirii cartii tehnice a constructiei dumneavoastra.
 
Plata impozitelor si taxelor locale.
Este un lucru foarte important, atat pentru reputatia cat si pentru bugetul dumneavoastra. Neplata sau intarzierea la plata a impozitelor si taxelor, chiar daca sunt justificate de motive obiective, inseamna includerea dumneavoastra pe lista rau-platnicilor si acumularea de penalitati de intarziere. Ca sa evitam aceasta situatie neplacuta, noi platim intotdeauna la timp toate impozitele si taxele generate de proprietate si care cad in sarcina dumneavoastra ca proprietar
 
Plata utilitatilor.
Majoritatea utilitatilor sunt furnizate pe baza unui abonament si chiar daca nu sunt consumuri, facturile trebuie platite cu regularitate. Noi preluam aceasta sarcina cu toata responsabilitatea, pentru a evita intreruperile in furnizare sau plata de penalitati.
 
Plata prestatorilor de servicii
ca si plata impozitelor si utilitatilor este facuta din sumele pe care le avem la dispozitie in cadrul bugetului aprobat de dumneavoastra. Veniturile care alimenteaza bugetul provin fie din chirii fie din sursele pe care ni le puneti la dispozitie. In acest ultim caz va vom prezenta periodic un decont al cheltuielilor efectuate in numele dumneavoastra si va vom solicita echilibrarea bugetului.​ ​     Va recomandam sa consultati si serviciile care va stau la dispozitie:


Pentru proprietatea Dvs.

Pentru investitia Dvs.
 
Doriti sa discutam despre detalii? Sau aveti o intrebare? Lasati cateva date de contact si un specialist va va cauta imediat.


© Copyright 2012 Aristo Property Management    Termeni si conditii   Login Manageri  Recuperare parola