Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Pt_proprietate
Pentru proprietatea Dvs.

Actionam in numele Dvs. cu multa grija, ca sa fie mereu infloritoare. Si cand are nevoie de reparatii, ne mobilizam, indeferent daca sunt mici sau mari, ca niste buni proprietari.
 

Inspectarea regulată a imobilului pentru monitorizarea stării tehnice
Managementul proprietăţii înseamnă o atenţie continuă acordată proprietăţii dumneavoastră şi gestionarea zilnică a relaţiei cu chiriaşii care folosesc acel spaţiu. Un reprezentant de-al nostru se va deplasa periodic (lunar) şi ori de câte ori va fi nevoie la proprietatea dumneavoastră şi va examina întreaga proprietate începând cu spaţiile exterioare (gardurile, locurile de parcare, terasele, foişoarele şi celelalte elemente de acest tip), căile de acces (porţile, aleile, treptele, uşile de acces), spaţiile interioare (finisajele, mobilierul, dotările, uşile şi ferestrele), până la instalaţiile din clădire (electrică, termică, sanitară, ventilatie şi răcire). Scopul vizitei este de a identifica eventualele situaţii de avarii, efracţii, deranjamente sau altele care ar putea cauza distrugeri serioase proprietăţii sau bunurilor dumneavoastră în zonele sau intervalele fără chiriaşi şi de a identifica eventualele situaţii de neglijenţă sau abuz din partea chiriaşilor. Dacă reprezentantul nostru va constata existenţa sau doar posibilitatea apariţiei unor astfel de situaţii, va lua legătura imediat cu echipa noastră operativă pentru limitarea posibilelor consecinţe. Fiecare vizită va fi urmată de completarea unui raport de inspecţie care va fi păstrat la sediul nostru.
 
Lucrari de intretinere periodica,
inclusiv reparatii curente la finisaje si instalatii cu scopul principal de a pastra functionalitatea acestora si astfel atractivitatea proprietatii. Pentru planificarea si efectuarea lucrarilor tinem seama de eficienta, indicator pe care ne straduim continuu sa il maximizam. De aceea, lucrarile noastre se impart in:
  • Lucrari urgente - sunt cele care daca nu sunt efectuate rapid pun in pericol viata, siguranta sau sanatatea ocupantilor sau cauzeaza distrugeri serioase asupra proprietatii. Lucrarile urgente sunt efectuate de regula intr-un interval de 3 - 24 ore de la semnalare;
  • Lucrari planificate - sunt cele care permit cel mai bun raport calitate/pret pentru ca sunt stabilite inca din faza de planificare a activitatii si sunt pregatite cu minutiozitate. Lucrarile planificate au rolul de a preveni scaderea functionalitatii proprietatii in timp si in acelasi timp de a asigura cresterea valorii acesteia;
  • Lucrari la cerere - sunt cele efectuate la cererea dumneavoastra expresa. Acestea variaza de la o simpla schimbare a culorii zugravelii, pana la lucrari de consolidare sau extindere a cladirilor.
Lucrari de intretinere a curtilor, aleilor si gradinilor.
Iarna inlaturam zapada de pe alei si verificam jgheaburile, burlanele si portile. In celelalte anotimpuri ingrijim si intretinem suprafetele exterioare pentru a fi in permanenta curate si functionale. Prin spatii exterioare intelegem si gardurile, locurile de parcare, terasele, foisoarele, etc. Daca proprietatea dumneavoastra are si gradina, ne vom ocupa de intretinerea ei si vom uda si fertiliza plantele si florile.
 
Curatenie periodica si generala.
Avem acces prin partenerii nostri la o gama larga de servicii profesioniste de curatenie in cladire, atat periodic cat si pentru ocazii speciale: dupa efectuarea diverselor lucrari, dupa petreceri sau la schimbarea chiriasilor. De asemenea, prin partenerii nostri va putem oferi si servicii de spalatorie si curatatorie​ ​ ​    Va recomandam sa consultati si serviciile care va stau la dispozitie:

 
Pentru Dvs, nobile proprietar
 
Pentru investitia Dvs.

Doriti sa discutam despre detalii? Sau aveti o intrebare? Lasati cateva date de contact si un specialist va va cauta imediat.


© Copyright 2012 Aristo Property Management    Termeni si conditii   Login Manageri  Recuperare parola