Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Serv_conexe
Team picture


                       
          
Servicii conexe in avantajul Dvs,

Actionam ca un antreprenor in vederea realizarii obiectivelor Dvs. Ne implicam in proiecte de imbunatatire pregnanta a confortului, cu tot sufletul si cu toata responsabilitatea.
                             ​
 
Reparatii capitale la structura, finisaje si instalatii
cu scopul principal de a asigura siguranta ocupantilor si suportul necesar desfasurarii activitatilor. In cazul structurii efectuam lucrari de consolidare, modificare sau extindere atat din beton armat cat si metal sau lemn. La finisaje avem echipe specializate atat pentru finisaje clasice cat si rustice, iar in ceea ce priveste instalatii efectuam lucrari pentru:
  •     Instalatii sanitare;
  •     Instalatii termice si ventilatie;
  •     Instalatii electrice.
Modul de lucru este pe baza de deviz estimativ si buget de cheltuieli.
 
Lucrari de reconditionare, remodelare si de pregatire
in vederea inchirierii sau vanzarii. In cazul in care doriti sa vindeti sau sa inchiriati proprietatea, noi va ajutam la pregatirea ei in acest scop efectuand pentru dumneavoastra lucrarile necesare la finisaje in regim de urgenta, intr-un termen mai scurt decat cel uzual din cadrul reparatiilor capitale, pe baza unui simplu deviz sau decont de cheltuieli.
 
Lucrari sezoniere de amenajare a gradinilor.
Primavara si toamna sunt anotimpurile cele mai importante pentru frumusetea gradinii. Primavara amenajam gradina astfel incat sa va bucure tot anul iar toamna conservam si pregatim terenul pentru primavara urmatoare. Tot toamna stabilim impreuna cu dumneavoastra cum doriti sa arate gradina anul urmator. Daca gradina are nevoie de ingrijire suplimentara, unul din specialistii nostri ii va acorda o atentie sporita (ex: pentru taieri de forma a gardurilor vii, arbustilor si pomilor sau pentru a regenera plantele aflate in dificultate si de a le salva de la distrugere).
 
Asigurarea proprietatii si bunurilor impotriva calamitatilor si evenimentelor nedorite.
Este foarte important ca proprietatea dumneavoastra si bunurile la care tineti sa fie asigurate si protejate impotriva evenimentelor nedorite cum ar fi: calamitatile naturale (cutremur, traznet, inundatie, incendiu, etc.), explozii, furt, efractie, neglijenta, etc. Ne ocupam prin agentii nostri proprii de asigurarea proprietatii si bunurilor dumneavoastra la case de asigurare cu renume international. In plus, prin consultantii nostri, va sfatuim cu placere in privinta identificarii riscurilor si modului de acoperire a acestora. De exemplu, pentru protejarea impotriva hotilor va recomandam instalarea unui sistem de alarma. Astfel, pe langa faptul ca va diminuati riscul la furt, beneficiati si de reducerea primei de asigurare
 


Doriti sa discutam despre detalii? Sau aveti o intrebare? Lasati cateva date de contact si un specialist va va cauta imediat.


© Copyright 2012 Aristo Property Management    Termeni si conditii   Login Manageri  Recuperare parola